Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Χειρόφερνο σε ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ την Παρασκευή!


Κανένα μέσο σταθερής τροχιάς δεν θα κινηθεί αφού οι εργαζόμενοι σε ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, Ηλεκτρικό αποφάσισαν 24ωρη απεργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ένταξή τους στο ενιαίο μισθολόγιο.

Και τα τρια μέσα μεταφοράς θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη έως την λήξη της βάρδιας.

«Απόφαση της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο, χωρίς εξαιρέσεις» δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κ. Χατζηδάκης, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις συνεχιζόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Μετρό, που αντιδρούν στην εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου.

Ο αρμόδιος υπουργός, διεμήνυσε, πως δεν υπάρχει κανένα περιθώριο υποχώρησης από την κυβέρνηση και ο νόμος θα πρέπει να εφαρμοστεί.

«Κατανοώ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη απόφαση ότι από το ενιαίο μισθολόγιο δεν θα εξαιρεθεί καμία κατηγορία εργαζομένων στο δημόσιο ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση. Και παρακαλώ αυτό να γίνει κατανοητό» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...