Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Μπουμ-ΣΟΚ στο ΟΑΚΑ - Ο Βασιλείου "σκότωσε" τον Παναθηναϊκό

Ο Βασιλείου εκμεταλλεύτηκε δύο τραγικά λάθη του Μπουμσόνγκ και ο Λεβαδειακός

πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του επί του Παναθηναϊκού. Πρώτη εντός έδρα ήττα των "πρασίνων" μετά από 18 ματς. Έντονες αποδοκιμασίες στον Γάλλο στόπερ και τον Σπυρόπουλο από τον κόσμο που φώναζε στο τέλος: "Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δώ".

Το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να περάσει το εμπόδιο του Λεβαδειακού σε ένα ΟΑΚΑ όπου οι μισοί έβριζαν τον Βύντρα και οι άλλοι μισοί τον Σπυρόπουλο και όλοι μαζί τον Τζίγγερ. Παράλληλα είχε να ξεπεράσει και το... εμπόδιο  του Μπουμσόνγκ που αποτελούσε κίνδυνο-θάνατο για την άμυνα σε κάθε φάση και προκάλεσε εύλογα ερωτήματα για το λόγο που χρησιμοποιήθηκε.

Με όλα αυτά ήταν φυσιολογικό να έρθει το διπλό των Βοιωτών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέλιο Βασιλείου που δέχθηκε τα δύο... πρωτοχρονιάτικα δώρα του Γάλλου αμυντικού και ανέτρεψε το γκολ του Τοτσέ.

Ο Ισπανός φορ έκανε το καθήκον του και έβαλε σε θέση οδηγού από νωρίς τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα στο 12ο λεπτό με διπλή προσπάθεια-κεφαλιά, αλλά κάπου εκεί το όλο θέμα στράβωσε. Πρώτο λάθος από τον Γάλλο αμυντικό στο 38' και ο Βασιλείου κάνει το 1-1.

Οι του Παναθηναϊκού σάστισαν, προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν στο δεύτερο ημίχρονο τον Λεβαδειακό, αλλά θύμισαν... ομάδα του Φερέιρα. Χωρίς πλάνο, με πανικό και δίχως φάσεις, προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ, αλλά βάσει εικόνας δύσκολα θα ερχόταν. Η διάψευση ήρθε από τον Μπουμσόνγκ που... φρόντισε για το δεύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο στον Βασιλείου, ο οποίος δεν λάθεψε. Το υποψήφιο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού σκόραρε στο 75' και χάρισε μία ιστορική νίκη στον Λεβαδειακό, την πρώτη εκτός έδρας επί του τριφυλλιού.

Οι συνθέσεις των ομάδδων

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας(74’ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι(85’ Φορναρόλι)

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι(72’ Ακόστα), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντύ, Ρομέου(46’ Μαχαίρας)
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...