Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δόξα Ν. Μανολάδας: Άδικη ήττα από Παναρκαδικό - Θύμα της διαιτησίας οι "μαυραετοί"


IMG_0593.JPG
Δυστυχώς αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν με το που ορίστηκαν οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο, επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, με τη Δόξα να είναι το μεγάλο «θύμα».
Οι «μαυραετοί» έχοντας να αντιμετωπίσουν την διαιτησία του Μεσσήνιου Μπλανα, που προφανώς βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, γνώρισαν την ήττα μέσα στο «σπίτι» τους από τον Παναρκαδικό με σκορ 2-1.

Το αποτέλεσμα αυτό αδικεί κατάφορα την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, καθώς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης. Όταν όμως δεν σου καταλογίζεται αδίκως γκολ, δε σου δίνεται καταφανέστατο πέναλτι και τρως δυο γκολ από δυο στημένα, τότε τα σχόλια περισσεύουν…
Και το χειρότερο όλων, ότι η ήττα αυτή ήταν καταδικαστική για τους Νεομανολαδαίους, που πρέπει πλέον να κάνουν πράγματα και θαύματα για να μην χαθεί το… τρένο της ανόδου στη νέα Γ’ Εθνική.

Απόλυτη… κυρίαρχος
Από το πρώτο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης μία ομάδα υπήρχε ουσιαστικά στο γήπεδο. Κι αυτή ήταν η Δόξα, η οποία μάλιστα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 20’ όταν από βαθιά μπαλιά του Δούλου ο Μικελάτος «τσίμπησε» τη μπάλα από τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία με σουτ έκανε το 1-0.
Κι ενώ οι παίκτες του Μ. Τσίρκοβιτς ήταν πιο δραστήριοι και «κυνηγούσαν» το γκολ, σε μια ανύποπτη φάση και μετά από στημένο οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια. Ήταν στο 37’ όταν από χτύπημα φάουλ ο νεαρός Κωνσταντινόπουλος απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Δήμος τον «νίκησε» για να γράψει το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Διαιτητικά… εγκλήματα στην επανάληψη
Στην επανάληψη η Δόξα μπήκε και πάλι δυνατά, αλλά ο διαιτητής Μπλανας «φρόντισε» από νωρίς να δείξει τις προθέσεις του, όταν στο 50’ σε κεφαλιά του Μικελάτου, η μπάλα χτύπησε στη οριζόντιο δοκάρι και «έσκασε» μέσα στην εστία του Ψυχογιού, με τον διαιτητή όμως να ακυρώνει το γκολ (!), αφού έκρινε (κακώς) ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.
Και σα να μην έφτανε αυτό στο 60’ ο Παναρκαδικός, στην μοναδική φορά σ’ ολόκληρο το 45λεπτο που είχε την ευκαιρία να πατήσει τα καρέ του Κωνσταντινόπουλου, μετά από χτύπημα φάουλ και κεφαλιά του Κωστάκη πήρε και κεφάλι στο σκορ (1-2).
Πάραυτα οι «μελανόλευκοι» δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και «κυνήγησαν» το γκολ. Και θα είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, αν στο 80’ ο διαιτητής έβλεπε, όπως όφειλε, ότι ο Μικελάτος ανετράπη καθαρά μέσα στην μεγάλη περιοχή! Ο διαιτητής είχε δυστυχώς διαφορετική άποψη και έδειξε… παίζεται.
Να σημειώσουμε σ’ αυτό το σημείο ότι ο επιθετικός των «μαυραετών» στο 89’ αντίκρισε σωστά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Οι συνθέσεις
ΔΟΞΑ: Κωνσταντινόπουλος, Αθανασίου (70’ Αγγελόπουλος), Δούλος, Νιφορόπουλος, Κωστής, Καλλιβωκάς, Παναγόπουλος (60’ Σπυρόπουλος), Γουβαλάρης, Μικελάτος, Δημητρακόπουλος (46’ Λιούρης), Μελετίδης.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ψυχογιός, Παρασκευόπουλος, Μπούτης, Κωστάκης, Μπεντεβής, Δήμος, Μέλος, Κυριακόπουλος, Κολλιόπουλος, Καδάς, Βλάχος.
Μαρία Καραντώνη
 olympiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...