Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Μονιμότητα στρατιωτικών. Κι όμως υπάρχουν εισηγήσεις για κατάργηση σε ΥΠΑΞ. Έγγραφο



Μεγάλο θόρυβο και ένταση προκάλεσε το έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ ,με το οποίο ρωτούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ αν έχουν βάση οι πληροφορίες για ρυθμίσεις εναντίον συγκεκριμένων ομάδων στρατιωτικών. Μία απ΄ αυτές οι υπαξιωματικοί εκτός ΣΜΥ, για τους οποίους ο ΣΥΣΜΕΔ, υποστήριζε ότι χάνουν την μονιμότητα.


Το ΓΕΕΘΑ αντέδρασε έντονα με δύο μηνύματα του Α/ΓΕΕΘΑ. Μπορεί οι αναφορές του ΣΥΣΜΕΔ για συνεδρίαση του ΣΑΓΕ να προκάλεσαν θυμό στο ΓΕΕΘΑ,όμως τα έγγραφα που σήμερα παρουσιάζουμε αποδεικνύουν ότι σκέψεις, συζητήσεις ,προτάσεις και κυρίως εισηγήσεις υπάρχουν!

Το έγγραφο είναι απόσπασμα από την εισήγηση του διοικητή της ΣΜΥ για την ημερίδα της Σχολής που είναι προγραμματισμένη για τις 8 Φεβρουαρίου. Το κείμενο της εισήγησης προφανώς και είναι σε γνώση του Επιτελείου . Και είναι αυτονόητο ότι αποδεικνύει πως το ζήτημα έχει συζητηθεί ευρέως.

Ιδού τα αποσπάματα:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...