Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τσουχτερό κρύο και παγετός την Τετάρτη - Από το μεσημέρι θα "μαλακώσει" ο καιρός


Μπορεί το χιόνι να σταμάτησε να πέφτει από το απόγευμα, όμως οι επόμενες ώρες θα είναι οι πιο δύσκολες για τις περιοχές που χτύπησε ο χιονιάς αφού θα υπάρχει παγετός και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες! Δείτε την αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο κ. Τάσο Αρνιακό.

Αναλυτικά...


ΤΕΤΑΡΤΗ
Το πρωί θα συνεχιστεί η κακοκαιρία και θα κρατήσει εως το μεσημέρι αργότερα όμως από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα εξακολουθήσουν να πνέουν βόρειοι και στα δυτικά θα φτάσουν τα 5 μποφόρ αλλά στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ με τάση εξασθένισης από το απόγευμα και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -5 εως 5 βαθμούς, στα κεντρικά από -4 εως 8 βαθμούς και στα νησιά από 4 εως 12 με 13 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε νεφώσεις με λιγότερες βροχές ή χιόνια στις βόρειες και ανατολικές περιοχές αλλά σιγά - σιγά από το απόγευμα ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 εως 7 βαθμούς κελσίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ  ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΤΟΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...