Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Διάρρηξη σε περίπτερο και μίνι - μάρκετ σε Πύργο - Αμαλιάδα


Periptero.JPGΤσιγάρα και καπνό αξίας 10.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ συνολικά, έκλεψαν άγνωστοι απο ένα περίπτερο στον Πύργο και ένα μίνι - μάρκετ στην Αμαλιάδα.
Στον Πύργο τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του περιπτέρου στην συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Μιαούλη, κόβοντας τα λουκέτα. Μπήκαν σε αυτό και πήραν εκατό κούτες με τσιγάρα διαφόρων εταιριών, πακέτα καπνού και το ποσό των 500 ευρώ σε κέρματα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 5.000 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα άγνωστοι παραβίασαν το παράθυρο στην πίσω πλευρά μίνι μάρκετ και προχώρησαν από την αποθήκη στον κυρίως χώρο. Παραβίασαν την ταμειακή μηχανή και έκλεψαν το ποσό των 7000 ευρώ, 140 κούτες με τσιγάρα  διαφόρων εταιριών αξίας 4500 ευρώ, διακόσιες κάρτες ανανέωσης χρόνου κινητής τηλεφωνίας, ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα λάπτοπ.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...