Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μεγάλη νίκη του Πλατανιά επί του Άρη


Επιβλήθηκε με 2-0 των «κιτρίνων« στα «Περιβόλια»

Στον «τελικό» με τον Άρη ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και ήταν τελικά αυτός που πήρε τη νίκη, καθώς επικράτησε 2-0 στα Περιβόλια για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και προσπέρασε στην βαθμολογία τους «κίτρινους».

Με αυτό το τρίποντο οι Χανιώτες ανέβηκαν δύο θέσεις στο πρωτάθλημα, καθώς πέρα από τους Θεσσαλονικείς, πέρασε και τη Βέροια που βρισκόταν από πάνω τους.

Στον αντίποδα ο Άρης, μπορεί να έδειξε τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει, αλλά διαμαρτύρεται δίκαια για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 51’ ο Γιαννιώτας, όταν το σκορ ήταν ακόμα στο 1-0.

Πλέον οι «κίτρινοι» στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα αν από κάτι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, αυτό ήταν το πάθος που έδειχναν οι παίκτες των δύο ομάδων για τη νίκη. Ωστόσο, παρά το πάθος, το θέαμα δεν ήταν καλό τουλάχιστον μέχρι το 30ο λεπτό, όταν και ο Πλατανιάς προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις σε κάποιο τέρμα.

Στο 32ο λεπτό έγινε η πρώτη πολύ καλή στιγμή του αγώνα για τους γηπεδούχους, με τον Γιάννου να κάνει την προβολή μετά από σέντρα του Κάλαϊζιτς, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε στο δοκάρι. Στο 44’ οι Χανιώτες είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Κάλαϊζιτς να πιάνει το δυνατό σουτ το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ μετά από φάση διαρκείας, με τον Ναζλίδη, με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Άρης το μόνο που είχε να επιδείξει στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Γιαννιώτα στο 30’ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πλατανιά να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 49’, όταν σε κεφαλιά του Αναστασάκου, η μπάλα βρήκε στα χέρια του Διαμαντάκου, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε ότι ήταν ακούσιο. Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Γιαννιώτα να δέχεται την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, η απόφαση του διαιτητή ήταν λανθασμένη, καθώς ο παίκτης του Άρη δεν χτύπησε ποτέ εκτός φάσης τον Ναζλίδη, όπως θεώρησε ο ρέφερι του αγώνα. Η απόφαση αυτή έφερε την οργή των ανθρώπων των «κίτρινων».

Οι Χανιώτες πίεσαν και για το δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Μπέλιτς με σουτ στο 53’, όσο και ο Κάστελς με κεφαλιά στο 57’ δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Ό,τι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι συμπαίκτες του, το πέτυχε ο Αναστασάκος, όταν στο 63’ με διαγώνιο δυνατό σουτ έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε, με τον Άρη να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει μετά το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε, με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε μία πολύ μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πλατανιάς (Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Γκονζάλες, Καστέλς, Ποτουρίδης, Κανακούδης (65’ Κουρτεσιώτης), Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μπέλιτς (68’ Δέντσας), Ναζλίδης, Γιάννου (82’ Τσιντί), Αναστσάκος

Στον πάγκο: Βιτάλι, Μιρτσέτα, Στόλερ, Μαραγκουδάκης

Άρης (Μηχαλήτσος): Βελλίδης, Τριανταφυλάκος, Παπαστεριανός, Ζαραδούκας, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Τάτος, Διαμαντάκος (75’ Σουνάς), Γιαννιώτας, Αγκάνθο

Στον πάγκο: Διούδης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Ηρακλής


Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...