Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Ηλεία: Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο Τρίτη


1213_ph1 Η βελτίωση της χθεσινής ημέρας  δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς κατά την διάρκεια της Τρίτης 12/2 περιμένουμε
νέα επιδείνωση, αρχικά, με θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους, που στο Ιόνιο το βράδυ πιθανόν να φτάσουν πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Βροχές από το βράδυ.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 13/2 περιμένουμε, κατα τόπους, ισχυρές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μέσα στην Τετάρτη.

Σποραδικές βροχές το διήμερο Πέμπτη 14/2 και Παρασκευή 15/2.

Όσον αφορά την θερμοκρασία, θα σημειώσει αισθητή άνοδο και θα φτάσει την Τρίτη τους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου.  Σε σχετικά υψηλές για την εποχή τιμές, θα διατηρηθεί ο υδράργυρος και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, κατά μέσο όρο στους 14 με 15 βαθμούς.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές αναλυτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...