Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Επικίνδυνες αποστολές για τα… φαβορί

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννενα και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό

Μέχρι τώρα το Κύπελλο είχε αρκετές εκπλήξεις και οι ‘μεγάλοι’ που έφτασαν στην 8άδα μοιάζουν υποψιασμένοι. Εξάλλου, το έργο τους μόνο εύκολο δεν αναμένεται αφού οι αντίπαλοί τους έχουν δείξει τα… δόντια τους.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20:00) δοκιμάζεται στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από έναν πολύ οργανωμένο και επικίνδυνο αντίπαλο, θα πρέπει να… αντιμετωπίσουν και την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον ΠΑΣ) αφού το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» λόγω της έντονης βροχόπτωσης, μοιάζει με… βούρκο.

Από εκεί και πέρα, ο Αστέρας φιλοξενείται στην Κρήτη από τον Πλατανιά (16:00) που με ανεβασμένη την ψυχολογία από τη νίκη επί της ΑΕΚ και την βαθμολογική ανάσα που πήρε, δεν έχει κάτι να χάσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που σαφώς τον καθιστά ακόμα πιο απρόβλεπτο αντίπαλο.

Πολύ πιο ισορροπημένο ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα σε Βέροια και Πανθρακικό με το πρώτο ματς, την Τετάρτη (18:00), να διεξάγεται στην έδρα της «βασίλισσας του βορρά».

Τέλος, την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό, στο ματς που ολοκληρώνει την πρώτη φάση των αγώνων της «8άδας» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πρόγραμμα:

Τετάρτη, 27/2

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης (16:00)
Βέροια-Πανθρακικός (18:00)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:00)

Πέμπτη, 28/2
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (20:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...