Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Από Γενικό Νοσοκομείο . . . μετατράπηκε σε Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας!

nosokomio_Amal.JPGΝοσηλευτική Μονάδα λέγεται πλέον το… πάλαι ποτέ (;) Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, που εντάσσεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στο πλαίσιο του «Ενοποιημένου Οργανισμού
Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας και Κ.Υ. Κρεστένων».

Το σχετικό έγγραφο προς τα τμήματα της νοσηλευτικής πλέον μονάδας και τα Κέντρα Υγείας, κοινοποιήθηκε χθες από την διοικήτρια Μαρία Παπαθεοχάρη και προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, αφού είναι έντονος ο φόβος για σταδιακή υποβάθμιση του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Ερωτηθείς η κα Παπαθεοχάρη τόνισε ότι είχε επικυρωθεί η απόφαση για τον ενοποιημένο οργανισμό και πλέον το νοσοκομείο της Αμαλιάδας μετονομάζεται σε Νοσηλευτική Μονάδα.
Η ίδια πάντως υποστηρίζει ότι δεν αλλάζει κάτι στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες, ενώ ερωτηθείς από την εφ. «Πρωινή» εάν αυτή την μετονομασία πιστεύει ότι θα ακολουθήσει η υποβάθμιση και η απαξίωση του νοσοκομείου Αμαλιάδας, η κα Παπαθεοχάρη τόνισε ότι πιστεύει ότι μέσα από την συνεργασία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων θα προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες.

«Θα πρέπει καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι κρατάμε την λογιστική μας αυτοτέλεια. Δεν αλλάζει κάτι, που να επηρεάζει τον κόσμο. Νομίζω ότι αυτή η ενοποίηση είναι θετική εξέλιξη, γιατί μπορεί να υπάρχει αλληλοκάλυψη πάνω σε ένα πλαίσιο εποικοδομητικής συνεργασίας…», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το εάν η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει και μεταφορά προσωπικού ανέφερε: «Δεν ξέρω εάν θα υπάρξει μεταφορά προσωπικού, όμως χρειάζεται συνεργασία…».
Εφημερίδα Πρωινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...