Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

«Η Λεβάντε δεν έχει φτάσει τυχαία εδώ»


Μίτσελ: Και οι δύο ομάδες είναι το ίδιο καλές

Να κρατήσει χαμηλούς τόνους επέλεξε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβάντε. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο της αντιπάλου των ερυθρολεύκων επισημαίνοντας ότι δεν έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ.

Ο Μίτσελ χαρακτήρισε την Λεβάντε ως μια ομάδα αρκετά καλά προπονημένη και ανταγωνιστική, ενώ χαρακτήρισε θετικό στοιχείο το όνομα του Ολυμπιακού, τους ποδοσφαιριστές του και την περσινή πορεία.

Τέλος, αποκάλυψε και ένα μέρος από τα πλάνα του παραδεχόμενος ότι θα χρησιμοποιήσει τον Φέισα και τον Μανιάτη στην 11άδα.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:


-Για το ενδεχόμενο ο Φέισα να είναι βασικός και κατά πόσο αυτό θα φέρει τον Μανιάτη στο άκρο της άμυνας:
«Από την στιγμή που είμαι ευχαριστημένος και από τους δύο θα έχουν και οι δύο θέση στην 11άδα. Προφανώς και θα έχει ο Φέισα την ίδια θέση».

-Εάν θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι φαβορί:
«Θαυμάζω και τον Ολυμπιακό και τη Λεβάντε. Όποιος πιστεύει ότι η Λεβάντε έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ κάνει λάθος. Είναι πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει πολύ καλή πορεία. Όσο και να θέλω να εμψυχώσω τους παίκτες μου, θέλω να γνωρίζουν ότι και οι δύο ομάδες είναι το ίδιο καλές».

-Πώς έχει περιγράψει τη Λεβάντε στους παίκτες του:
«Είναι μια ομάδα καλά προπονημένη καλά και ανταγωνιστική. Κάθε ομάδα που έχει αυτά τα στοιχεία τότε μπορεί να τα πάει καλά σε κάθε διοργάνωση. Πιστεύω ότι το πλεονέκτημα είναι οι παίκτες μας και το όνομα. Παίζει ρόλο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να γίνει καλύτερος στην Ευρώπη».

-Εάν αποτελεί πλεονέκτημα για τη Λεβάντε ότι ο Μαρτίνεθ γνωρίζει τον ίδιο (Μίτσελ)
«Υπάρχει μεγάλη πληροφόρηση πια. Όταν έφυγα από τη Σεβίλλη μου έστειλε μήνυμα με το οποίο μου ευχόταν να με δει γρήγορα. Δεν νομίζω ότι περίμενε αυτό να γίνει τόσο γρήγορα Εγώ τον θαυμάζω πολύ».


Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...