Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΑΕΚ από ατσάλι

Σε μεγάλο όπλο της ομάδας εξελίσσεται η άμυνα

Μπορεί να μην κερδίζει εύκολα, αλλά αυτή η ΑΕΚ δύσκολα χάνει. Η αμυντική λειτουργία της «Ένωσης» έχει εξελιχθεί εσχάτως σε μεγάλο της ατού και αυτό επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου διατηρήθηκε το απαραβίαστο της εστίας για τρίτο συνεχές ματς, κάτι που είχε να συμβεί στο πρωτάθλημα από τον Οκτώβριο του 2010! Τότε οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κερδίσει Ξάνθη (0-1), Άρη (4-0) και Παναθηναϊκό (1-0).

Η ΑΕΚ είχε δεχτεί 20 γκολ στις 16 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ τις τελευταίες έξι έχει παθητικό μόλις 2. Δεν είναι όμως μόνο ότι δέχεται δύσκολα γκολ, αλλά ότι και δεν απειλείται πολύ. Στις πρώτες 16 αγωνιστικές οι αντίπαλοι της ΑΕΚ είχαν 116 τελικές προσπάθειες στην εστία της, ενώ στις τελευταίες έξι μόλις 35. Συγκεκριμένα, η Ξάνθη είχε 3, ο Άρης 4, ο ΟΦΗ 3, ο Πανιώνιος 6, η Κέρκυρα 11 (σε ματς όπου η ΑΕΚ αγωνίστηκε για μισή ώρα με αριθμητικό μειονέκτημα) και ο ΠΑΟΚ 8.

Πληρώνονται από τις εισπράξεις

Στο χθεσινό ματς κόπηκαν 15.105 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 176.605 ευρώ. Το 70% από τις καθαρές εισπράξεις θα διατεθούν για τις πληρωμές των παικτών, ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει και με τα έσοδα από το επόμενο εντός έδρας ματς, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στροφή σε Πλατανιά

Μετά τις απαραίτητες ανάσες, οι «κιτρινόμαυροι» θα στρέψουν την προσοχή τους στο ματς της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Πλατανιά (17:15) στα Χανιά. Επανέρχονται οι Κορδέρο και Κατίδης, που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ μένει να φανεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή παιχνίδια θα δηλωθεί να λείψει ο Μητρόπουλος, που χθες συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες. Ο Έβαλντ Λίνεν περιμένει να έχει διαθέσιμους και τον Ρίκκα.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...