Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά για τον Ολυμπιακό


Επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει, αλλά και χωρίς να απειληθεί, νίκησε (2-0) τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη ρεβάνς στο «Καραϊσκάκη» και έτσι «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή τους, ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Μανιάτη (με κεφαλιά στο 63') και τους Φετφατζίδη (με σουτ στις καθυστερήσεις) να βρίσκουν δίχτυα.

Επόμενος αντίπαλος στον θεσμό ο Πανθρακικός, που απέκλεισε τη Βέροια.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, βραβεύτηκε ο Τάσος Πάντος (στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από την ενεργό δράση).

Το ματς:


Με «φρεσκαρισμένη» ενδεκάδα (εκτός Τζεμπούρ, Αβραάμ κι οι Γκρέκο, Ιμπαγάσα) κι έχοντας το προβάδισμα από τον πρώτα αγώνα, ο Ολυμπιακός βγήκε απελευθερωμένος κι έψαξε με το καλησπέρα… να πετύχει ένα γκολ που θα μετέτρεπε οριστικά σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς.

Στον πρώτο μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν αρκετές φορές απέναντι από τον Μπαμπανιώτη (12 τελικές προσπάθειες, έναντι 2 των φιλοξενούμενων), αλλά πότε χωρίς ουσία, και πότε χωρίς… ρέντα δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Μασάντο και ο Μανιάτης απώλεσαν τις πιο σημαντικές ευκαιρίες, την ίδια στιγμή που ο ΠΑΣ (χωρίς αρκετούς βασικούς) είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο δικαιούται να διαμαρτυρείται για λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στον Βίλα που έβγαινε τετ-α-τετ με τον Κάρολ.

Παρόλα αυτά ο Μίτσελ δεν ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, πέρασε στο ματς τους Φουστέρ και Φετφατζίδη. Και λίγο αργότερα, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Χολέμπας και υποδειγματική κεφαλιά του Μανιάτη διαμορφώθηκε το 1-0. Ο "Φέτφα" ήταν ορεξάτος, κυνήγησε το γκολ και τελικά το πέτυχε με σουτ μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



Ολυμπιακός (Μίτσελ):
Κάρολ, Παπάζογλου (76’ Ντιακιτέ), Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο (61’ Φουστέρ), Βλαχοδήμος, Αμπντούν (61’ Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος):
Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ (68’ Λίλα), Ντε Βισέντι (68’ Πάντος), Βίλα, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Μπέριος (79’ Κοροβέσης), Αυγενικού.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...