Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πύργος: Νυχτερινή καταδίωξη στην Εθνική Οδό για μια πλατφόρμα


katadioksi1Μεγάλη κινητοποίηση για τη σύλληψη τριών δραστών που είχαν προβεί στην κλοπή μιας πλατφόρμας από τον Πύργο, έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής από τις Αρχές.
Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από μπλόκο, πάνω στην Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κουρούτας.

Οι δράστες από την Πάτρα, χρησιμοποιώντας έναν τράκτορα νταλίκας, πήγαν σε κατάστημα γεωργικών μηχανημάτων στην οδό Αγ. Γεωργίου, «κούμπωσαν» την πλατφόρμα που βρισκόταν έξω από αυτό και ξεκίνησαν πορεία προς Πάτρα. Έγιναν όμως αντιληπτοί από αστυνομικούς και έτσι ξεκίνησε καταδίωξη. Τον τράκτορα οδηγούσε ένας από τους δράστες και πίσω του ακολουθούσαν οι άλλοι δύο σε ένα ΙΧ επιβατηγό.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τους δράστες στην Εθνική και παράλληλα προετοιμάζονταν δυνάμεις για να κλείσουν το δρόμο και να συλλάβουν τους δράστες λίγα χιλιόμετρα παρακάτω. Οι δράστες επιτάχυναν διαρκώς αντιλαμβανόμενοι ότι παρακολουθούνται και τελικά αφού κλήθηκαν δυνάμεις από πολλές περιοχές του Κάμπου και της Αμαλιάδας και τελικά το μπλόκο στήθηκε στην διασταύρωση Παπακασελά.

Μη μπορώντας να κάνουν τίποτα άλλοι οι δράστες σταμάτησαν και συνελήφθησαν στη μια τα ξημερώματα. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στο αυτόφωρο, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...