Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αμαλιάδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε τον μικρό Άλεξ!


Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο μικρός Άλεξ, το 12χρονο παιδί από τη Ρουμανία που καθαρίζει καθημερινά τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στα φανάρια της Κουρούτας, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο στην οδό Αντωνίου Πετραλιά, στο ύψος του καταστήματος Lidl.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews, ο άτυχος 12χρονος έπαιζε με ένα άλλο παιδί στην άκρη του δρόμου, όταν ξαφνικά, πάνω στον ενθουσιασμό του παιχνιδιού, βρέθηκε στο οδόστρωμα. Εκείνη την ώρα όμως περνούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό Άλεξ ο οποίος «προσγειώθηκε» στην άσφαλτο με το κεφάλι!

Αμέσως το 12χρονο παιδί μεταφέρθηκε, σε καλή σχετικά κατάσταση, στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο του Πύργου, προκειμένου να αποκλειστεί και ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία του.

Ήταν αναμενόμενο…
Ο μικρός Άλεξ μπήκε στη ζωή μας πριν από περίπου δύο χρόνια, καθαρίζοντας τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και κρατώντας παρέα στους οδηγούς των αυτοκινήτων μέχρι να ανάψει το «πράσινο». Πολλοί ήταν οι οδηγοί που από τότε είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια του μικρού αγοριού από τη Ρουμανία. Φόβοι που δυστυχώς, επαληθεύτηκαν χθες…
Ευτυχώς όμως, όχι με τον χειρότερο τρόπο! Την ίδια στιγμή ωστόσο, σε ένα άλλο σημείο της πόλης, στα φανάρια των οδών Αντωνίου Πετραλιά και Κολοκοτρώνη, οι οδηγοί αντιμετωπίζουν καθημερινά σοβαρό πρόβλημα με τους επαίτες οι οποίοι, όταν λάβουν αρνητική απάντηση, βρίζουν και προκαλούν φθορές στα αυτοκίνητα είτε κλοτσώντας τα, είτε σπάζοντας κεραίες και υαλοκαθαριστήρες κ.ά.
Ίσως δεν είναι μακριά η μέρα που κάποιος αγανακτισμένος ή οξύθυμος οδηγός θα «πεταχτεί» από το αυτοκίνητο του, με το αποτέλεσμα να είναι… απρόβλεπτο. Γι’ αυτό, έστω και υστερα από δύο χρόνια, ας ληφθούν κάποια μέτρα για την προστασία τόσο των οδηγών, όσο και των ίδιων των επαιτώv, που ενδεχομένως είναι και οι ίδιοι θύματα.
Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...