Ηλεία: Με ανοιξιάτικο καιρό ξεκινά η εβδομάδα – αναλυτική πρόγνωση


anoixiiliaΑξιόλογες βροχές, με την Ανδρίτσαινα να δέχεται 55.2 χιλιοστά, σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Ηλεία, έδωσε
η πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού από το βράδυ του Σαββάτου έως και το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου 2013.

Με ανοιξιάτικο καιρό, χωρίς βροχές, κρύο τις πρωινές ώρες και ήπιες θερμοκρασίες τα μεσημέρια θα κυλήσουν οι πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας. Μεταβολή, με σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων, μεταφορά αφρικανικής σκόνης, λασποβροχές και θερμοκρασία σε άνοδο περιμένουμε το δεύτερο μισό της εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Αύριο Δευτέρα 4/3, περιμένουμε αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 5 με 6 και τοπικά +1 με +2 στα πεδινά και στα ορεινά +2 με +3, το μεσημέρι στους 16 με 17 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι ασθενείς.

Την Τρίτη 5/3, περιμένουμε αίθριο καιρό, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 5 με 6 και τοπικά +2 με +3 στα πεδινά και στα ορεινά +3 με +4, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 13 με 14 στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Την Τετάρτη 6/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 7 με 8 στα πεδινά και στα ορεινά 5 με 6, το μεσημέρι στους 18 με 19 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο σε βαθμιαία ενίσχυση νοτιοανατολικοί έως το βράδυ σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Την Πέμπτη 7/3, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, σκόνη, με τοπικές ασθενείς βροχές/λασποβροχές. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 9 με 10 στα πεδινά και στα ορεινά 7 με 8, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί θυελλώδεις 8 και πιθανόν τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 θα πνέουν και στα χερσαία τμήματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Παρασκευή 8/3, θα επικρατήσουν ανάλογες καιρικές συνθήκες, με τους ανέμους σε εξασθένηση.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 450 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ