Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Παραλίγο να κόψουν τον λαιμό ανάπηρου ήρωα πολέμου!



Ηλεία: Παραλίγο να κόψουν τον λαιμό ανάπηρου ήρωα πολέμου! Ούτε την ιστορία αλλά ούτε και τις καθημερινές «μάχες» που δίνει στη ζωή του ο κ. Γιώργος Σολωμός, ο οποίος έχασε το ένα του χέρι στον πόλεμο της Κύπρου, δεν σεβάστηκε πριν από λίγες μέρες ένας άγνωστος που του επιτέθηκε και του έκοψε από το λαιμό τη βαριά, χρυσή αλυσίδα που φορούσε.



Ο κ. Σολωμός, που διατηρεί κατάστημα ψιλικών στο κέντρο του Τραγανού.Το περιστατικό έγινε  το περασμένο Σάββατο ,περίπου στις 11:30 το βράδυ, όταν μπήκε μέσα ένας άγνωστος πελάτης και του ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα. Μάλιστα τον πλήρωσε κιόλας!

«Του έδωσα τα τσιγάρα και ξαναγύρισα για να του δώσω τα ρέστα. Δεν πρόλαβα όμως, με έπιασε από πίσω και άρχισε να μου τραβά την αλυσίδα από το λαιμό μέχρι να την κόψει και να αρχίσει στη συνέχεια να τρέχει» είπε στο patrisnews ο κ. Σολωμός και συνέχισε:


«Ήταν μια πολύ χοντρή αλυσίδα, αφού πολλές φορές την έπιαναν τα παιδιά και τα σήκωνα στον αέρα. Απορώ πώς κόπηκε αλλά από την άλλη λέω ευτυχώς, γιατί θα μπορούσε να με πνίξει. Μία και πλέον εβδομάδα είχα το σημάδι στο λαιμό».

Ο κ. Σολωμός δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα και άρχισε να κυνηγάει τον άγνωστο αλλά: «Δυστυχώς εκείνη την ώρα έκλεινα και λίγο πριν είχα σφουγγαρίσει. Τον έφτασα στην πόρτα και ήμουν έτοιμος να τον πιάσω αλλά γλίστρησα στη φασίνα και έπεσα. Δεν τον είχα ξαναδεί αυτόν τον άνθρωπο στο Τραγανό. Προφανώς κάπου με είχε δει αυτός και είχε βάλει στόχο την αλυσίδα. Την αλυσίδα που δεν την είχα βγάλει εδώ και 28 χρόνια!».

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...