Νέα ηγεσία στην 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας (photos)

IMG_1607.JPGΣυγκινητικές ήταν οι στιγμές στην χθεσινή τελετή αλλαγής διοίκησης στην 117 Πτέρυγα Μάχης, από τον Σμήναρχο (Ι) Ευθύμιο Χαραλαμπίδη στον μέχρι πρότινος υποδιοικητή Σμήναρχο
(Ι) Δημήτρη Τζουμερκιώτη, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαϊτση.  «Ήταν τιμή και προνόμιο να υπηρετήσω μαζί σας» είπε σε όλο το προσωπικό κατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής της αποχωρήσεώς του από τη μονάδα, κλείνοντας έναν κύκλο 25 ετών στην πρώτη γραμμή άμυνας της χώρας όπως ο ίδιος υπογράμμισε και μετατιθέμενος σε επιτελική θέση στην Αθήνα.

Σε μια σεμνή τελετή χοροστατούντως του Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού και παρουσία αρκετών προσκεκλημένων από τα Σώματα Ασφαλείας και αλλά και εν αποστρατεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, έλαβε χώρα η τελετή παράδοσης – παραλαβής.

Ο κ. Χαραλαμπίδης εξήρε το έργο του προσωπικού και τους αντάμειψε λέγοντας πως ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία που είχαν για να φέρουν σε πέρας ένα δύσκολο έργο.

Ο νέος διοικητής κ. Τζουμερκιώτης από την πλευρά του τόνισε πως θα διοικήσει με εντιμότητα, δικαιοσύνη και υπευθυνότητα, επισήμανε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο σημαντικό έργο της 117 Π.Μ.

Ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης κάλεσε το προσωπικό της μονάδας να στηρίξουν τη νέα διοίκηση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «τα πρόσωπα αλλάζουν αλλά η αποστολή παραμένει η ίδια», ευχόμενος παράλληλα καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα στους δύο Σμηνάρχους.

Δεν παρέλειψε δε, να αναπολήσει τα πρώτα χρόνια της καριέρας του ως ιπτάμενος στην 117 Πτέρυγα Μάχης της Ανδραβίδας, επισημαίνοντας πως γνωρίζει καλά το σημαντικό έργο που επιτελεί η μονάδα.
Γιάννης Σπυρούνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ