Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Συνάντηση Σαμαρά - Κατσιφάρα - Καφύρα για την Ολυμπία Οδό - Κλείστηκε το ραντεβού


sama_olyΣυνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά επιδιώκουν σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας,
και δήμαρχοι από την Ηλεία που κλήθηκαν από τον κ. Καφύρα, σύμφωνα με πληροφορίες να ακολουθήσουν τον κ. Σαμαρά, στη "φιέστα" για την επανέναρξη των εργασιών στους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους.

Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τον ακολούθησαν και στο Ζευγολατιό και στον Πλάτανο, για να βρουν την κατάλληλη στιγμή και αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο κ. Καφύρας στη 1.30 το μεσημέρι.

Νεότερη ενημέρωση

Μετά από τη συνάντηση που είχαν οι Ηλείοι με τον Σαμαρά, δόθηκε η εντολή να κλειστεί ραντεβού με τον υπουργό κ. Χατζηδάκη ώστε να επανατεθεί το θέμα της Ολυμπίας Οδού στο τμήμα από την Πάτρα, προς τον Πύργο και την Τσακώνα.

Παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και οι δήμαρχο Πύργου, Ήλιδας και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων που συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό. Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως ο χρόνος και ο τόπος της συνάντησης δεν ήταν ο κατάλληλο για να συζητηθεί το θέμα, ωστόσο δρομολόγησε τη συνάντηση των δύο πλευρών για να διερευνηθεί ποιές δυνατότητες υπάρχουν για την Ηλεία.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...