Διάρρηξη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Αμπελώνα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος, οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα, σπάζοντας την κεντρική πόρτα με το αυτοκίνητό τους, αρπάζοντας πακέτα με τσιγάρα, αξίας 500€ περίπου.
Όπως αναφέρει ο πρατηριούχος, γύρω στις 6.30 το πρωί, ενημερώθηκε για την κλοπή του πρατηρίου, από έναν γνωστό του, που περνώντας από το σημείο παρατήρησε ότι η πόρτα ήταν σπασμένη. Αμέσως έσπευσε στο βενζινάδικο, αντικρίζοντας την σπασμένη πόρτα, κομμάτια από τα σπασμένα φανάρια και σημάδια από τα λάστιχα του αυτοκινήτου των δραστών.
Οι διαρρήκτες αρχικά, επιχείρησαν να σπάσουν τα λουκέτα, τα οποία κρατούσαν ασφαλή την πόρτα. Δεν τα κατάφεραν και επιχείρησαν να την σπάσουν με το αυτοκίνητο, όπως κι έγινε. Εισέβαλλαν στο εσωτερικό του πρατηρίου και αφαίρεσαν τα πακέτα με τα τσιγάρα που βρίσκονταν τοποθετημένα στα ράφια. Ο ιδιοκτήτης δεν είχε αφήσει χρήματα, ούτε αντικείμενα αξίας και έτσι η οικονομική ζημιά ανέρχεται στα 500€.
Η Σήμανση έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, χωρίς αποτέλεσμα, καθώς όπως όλα δείχνουν, οι δράστες κινήθηκαν προσεκτικά, χωρίς να αφήσουν αποτυπώματα.
Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτης, είναι η τρίτη φορά που δράστες εισέβαλλαν στο βενζινάδικο. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα, ο κ. Κωνσταντόπουλος, διαπίστωσε διάρρηξη και στο εξοχικό του, όπου κλάπηκαν πουλερικά.


Γαληνή Τσαρουχά

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ