Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Aύξηση δρομολογίων στο Ζάκυνθος-Κυλλήνη ζητούν Ζακυνθινοί φορείς


Αύξηση αναμένεται να παρουσιάσει η κίνηση στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης, εκτιμούν εκπρόσωποι των τοπικών παραγωγικών φορέων και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας στη Ζάκυνθο, ζήτησαν τη βελτίωση των συνθηκών εξυπηρέτησης του κοινού ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.

Οι εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας, του Λιμενικού Ταμείου, του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου συζήτησαν με τους εκπροσώπους της Κοινοπραξίας Ζακυνθινών Πλοίων τη δρομολόγηση μεγάλων και σύγχρονων πλοίων (σε σχέση με αυτά που σήμερα χρησιμοποιούνται) και την παροχή προσφορών για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού.
Οπως διευκρίνισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ν. Τσίπηρας, αυτό που ζητήθηκε από την κοινοπραξία ήταν να προγραμματιστούν πιο συχνά δρομολόγια με μεγαλύτερα πλοία. «Ζητήσαμε να προσέξουν τη γραμμή της Ζακύνθου. Αναμένεται αύξηση δρομολογίων από την ημέρα του Αγίου Πνεύματος σε 5 ημερησίως, από τέσσερα που είναι σήμερα και σε 6 καθώς προχωράμε στην τουριστική σεζόν. Αν χρειαστεί θα προγραμματιστούν και παραπάνω δρομολόγια» τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...