Σάββατο 6 Απριλίου 2013

«Καζάνι που βράζει» (και) η Ανδραβίδα!

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Ανδραβίδα τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου Ηλείας σχετικά με τις μετακινήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που ουσιαστικά μπλοκάρουν την εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της πόλης. Παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει από φορείς και τη δημοτική αρχή έτσι ώστε να παγώσουν οι διαδικασίες, μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι…

Σε συμβολική κατάληψη της εισόδου του περιφερειακού ιατρείου προχώρησαν σήμερα (4/4) κάτοικοι της Ανδραβίδας ζητώντας ουσιαστικά από την ηγεσία του Νοσοκομείου Ηλείας να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε αλλαγή που θα έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη. Μιλώντας στο www.patrisnews.com ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γεώργιος Χατζηπανταζής επεσήμανε ότι η μετακίνηση μίας εκ των δύο ιατρών που μέχρι σήμερα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Ιατρείο της πόλης, θα έχει ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία του καθώς θα δεν θα είναι ανοικτό για το κοινό περισσότερο από δύο ημέρες.
Ανάστατη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της υγείας και προσπαθεί να κατανοήσει τον τρόπο σκέψης των υπευθύνων που αποφασίζουν να αποδυναμώσουν την πρωτοβάθμια περίθαλψη στην καρδιά του Κάμπου.
Ειδικότερα μιλώντας στην κάμερά μας κάνουν λόγο για απαράδεκτη ενέργεια και ζητούν από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να μεριμνήσουν ώστε να παγώσουν οι διαδικασίες… Στις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε η γιατρός του περιφερειακού ιατρείου, η οποία σημείωσε ότι με τα νέα δεδομένα η Ανδραβίδα θα έχει γιατρό μόνο δύο φορές την εβδομάδα, γεγονός που έχει προκαλέσει αγανάκτηση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Α.Α. Σολωμός
www.patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...