Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ηλεία: Επιστρέφουν οι βροχές και στα πεδινά – αναλυτική πρόγνωση


vroxiΠεριορισμένες συνθήκες αστάθειας επικράτησαν το τελευταίο 48ωρο με τις καταιγίδες να εντοπίζονται στα ορεινά του νομού. Σύμφωνα, όμως, με τα νεότερα δεδομένα,
τα φαινόμενα θα γενικευτούν  κυρίως το διήμερο Δευτέρα, Τρίτη. Έτσι εκτός από τις ορεινές περιοχές, φαινόμενα περιμένουμε σε ημιορεινά, πεδινά και παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σε δροσερά επίπεδα.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:
Την Δευτέρα 13/5 περιμένουμε στο σύνολο του νομού άστατο καιρό, με μπόρες και τοπικές καταιγίδες, από το πρωί.  Η θερμοκρασία, το πρωί στους 15 με 16oC στα πεδινά, 12 με 13oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 23 με 24oC στα πεδινά, 18 με 19oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...