Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Αμαλιάδα: Τον χτύπησε του πήρε χρήματα από το πορτοφόλι και… την «έκανε»!

Επίθεση από αλλοδαπό, μάλλον Πακιστανό, δέχτηκε προχθες νωρίς το πρωί ένας άνδρας στην Αμαλιάδα, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το πρωί, όταν ο άνδρας, που κατάγεται από τη Βόρειο Ελλάδα και έχει έρθει για να εργαστεί στην περιοχή και ζει μόνος του, βγήκε από το σπίτι του.

Τότε, τον πλησίασε ένας αλλοδαπός, ο οποίος άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα, χωρίς να προλάβει ο άνδρας να αντισταθεί στα χτυπήματα. Ο αλλοδαπός, όταν διαπίστωσε ότι το θύμα του δεν είχε αντιστάσεις, του πήρε από την τσέπη το πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ.
Ο αλλοδαπός αφού πήρε τα χρήματα, επέστρεψε το πορτοφόλι στον ιδιοκτήτη του και εν συνεχεία τράπηκε σε φυγή. Ο άνδρας, μεταφέρθηκε από συνάδελφό του στο Νοσοκομείο του Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.
Μ.Κ.

Φωτο: αρχείο patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...