Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Χειροπέδες σε διάσημο οδοντίατρο με... διεθνή καριέρα - Το ιατρείο του δεν είχε άδεια!


Ο 50χρονος οδοντίατρος συνελήφθη απο την οικονομική αστυνομία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, καθώς διατηρούσε οδοντιατρείο στα νότια προάστια, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια, ενώ από τον έλεγχο διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η έρευνα στο ιατρείο έγινε μετά από καταγγελία. Οπως προέκυψε, ο συγκεκριμένος οδοντίατρος, πολύ γνωστός στα νότια προάστια δραστηριοποιείται οικονομικά και διατηρεί οδοντιατρείο με έδρα χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου παρέχει τις υπηρεσίες του με με ειδικότητα στην πλαστική χειρουργική – προσθετική – ορθοδοντική.

Στην Ελλάδα παρείχε οδοντιατρικές υπηρεσίες, περιστασιακά και κυρίως μετεγχειρητικούς ελέγχους σε ασθενείς, που είχε ήδη χειρουργήσει στο εξωτερικό ενώ όπως προέκυψε χρησιμοποιούσε το παράρτημα για εύρεση νέων πελατών.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο του ιατρείο του όχι μόνο δεν είχε άδεια αλλά δεν τηρούσε τα προβλεπόμενα βιβλία και στοιχεία.

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημέρωσε την Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού, καθώς και τον αντίστοιχο οδοντιατρικό σύλλογο, ωστε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την επιβολή κυρώσεων.

Ο οδοντίατρος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...