Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και NBA o Παπανικολάου

Δεν ενδιαφέρεται για καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα

Φέτος, ο Κώστας Παπανικολάου έχει συγκεντρώσει -και όχι άδικα- σχεδόν όλο το ενδιαφέρον πάνω του, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αρχικά, το όνομα του «Παπ» ακούστηκε για ομάδες του NBA, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στο «παιχνίδι» οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου του νεαρού φόργουορντ, Χριστίνα Σκέντζιου, ξεκαθάρισε πως ο «Rising Star» της φετινής Ευρωλίγκας έχει να αποφασίσει μόνο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον «μαγικό κόσμο» και για καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

«Ο Παπανικολάου θα αποφασίσει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το NBA. Δεν τον απασχολεί καμία άλλη ομάδα από την Ευρώπη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του «Παπ», Χριστίνα Σκέντζιου, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Cero Vitoria».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...