Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ηλεία: Δροσερό Σαββατοκύριακο - Αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τη νέα εβδομάδα – αναλυτική πρόγνωση


ilios
Δροσερό και ηλιόλουστο θα κυλήσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Με ανάλογες συνθήκες θα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα την Δευτέρα,
από την Τρίτη όμως περιμένουμε αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας. Επιστρέφει η σκόνη βαθμιαία από την Κυριακή. Με αυξημένες συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα κυλήσει το μεγαλύτερο διάστημα της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:


Την Κυριακή 26/5 και την Δευτέρα 27/5 περιμένουμε λίγες νεφώσεις και σκόνη. Η θερμοκρασία το πρωί στους 13 με 14oC στα πεδινά, 9 με 10oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 24 με 25oC στα πεδινά, 19 με 20oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο γενικά μεταβλητοί ασθενείς, το απόγευμα της Κυριακής βορειοδυτικοί έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, την Τρίτη 28/5 και την Τετάρτη 29/5 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις και σκόνη. Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο το μεσημέρι στους 30 με 31oC την Τρίτη, 32 με 33oC την Τετάρτη. Άνεμοι στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις σε ενίσχυση.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Παρακολουθήστε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 460 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στο metar.gr.

Για το ilialive.gr πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...