Αμαλιάδα: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό γνωστού κακοποιού


astynomia-nixtaΤον άνθρωπο που εκτιμάται ότι ίσως κρύβεται πίσω από αρκετά χτυπήματα ληστειών στην περιοχή της Ηλείας, όπως αυτό της Κυλλήνης, αναζητούσαν προχθες από το μεσημέρι οι Αρχές.
Ο γνωστός στις Αρχές κακοποιός είχε εντοπιστεί σε περιοχή έξω από την Αμαλιάδα, όπου είναι το πατρικό του και η επιχείρηση σταδιακά μεταφέρθηκε και μέσα στην πόλη της Αμαλιάδας όπου παρακολουθείτο από αστυνομικούς. Τελικά έως και τα ξημερώματα του Σαββάτου, δεν είχε υπάρξει αποτέλεσμα και οι έρευνες συνεχίζονταν.

Οι Αρχές εδώ και καιρό και με βάση τα στοιχεία που είχαν από τα χτυπήματα και το σχεδιασμό τους, αναζητούσαν το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Οι Αρχές προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική την επιχείρηση, όμως η κινητοποίηση περιπολικών και όχι συμβατικών  οχημάτων πρόδωσε τις κινήσεις και έκαναν τους κατοίκους της Αμαλιάδας να δημιουργούν σενάρια, που αργά το βράδυ διαρρέονταν στην πόλη, περί εγκλήματος και δη περί δολοφονίας μιας γυναίκας από το σύζυγό της.

Τίποτα τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τις Αρχές και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του κακοποιού, που πιθανότατα απομακρύνθηκε από την περιοχή.
 ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ