Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Τίτλοι Τέλους για το ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Ύστερα από πληροφορίες που πήραμε μέσω του  διαδικτύου και από μέλη του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}} λόγω παραιτήσεως αρκετών μελών που και αυτά δεν μας έχουν γίνει γνωστά πλην ενός ,το παλαιό ΔΣ παύει να υφίσταται και ύστερα από γραπτές δηλώσεις μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FaceBook του μέλους του συλλόγου ,Πέτρου Ανυφαντή το επόμενο Σάββατο  25 Μαΐου 2013  θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ .
Συγκεκριμένα ο Κος Π.Ανυφαντής γράφει ..


Petros Anyfantis
Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωριου -Κυλλήνης το "Μυρτουντιο "...

Έπεσε η αυλαία για το υπάρχον Δ. Σ. του Συλλόγου μας ύστερα από τις παραιτήσεις των μελών του. Οι λόγοι των παραιτήσεων πολλοί και διάφοροι .
Το ερχόμενο Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 20:30 στην αίθουσα της κοινότητας θα γίνει Γενική Συνέλευση με θέμα το καθορισμό της εφορευτικής επιτροπής και τη διενέργεια εκλογών ώστε να προκύψει το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου...

Με εκτίμηση το Δ. Σ. Του Συλλόγου ...
Επίσης θα έχουμε σε λίγη ώρα γραπτές δηλώσεις που μας έστειλε με σχετικό e-mail ένα εκ των παραιτηθέντων  μέλος από το ΔΣ ..
Περισσότερες πληροφορίες με νεότερο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...