Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ηλεία: Οι διαρρήκτες αλλού έκλεβαν και αλλού έσπαγαν . . .


diarriktes1Περίεργες διαρρήξεις συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στην περιοχή της Ηλείας. Και αναφέρουμε περίεργες γιατί σε κάποιες από αυτές οι δράστες «μπούκαραν»,
αλλά δεν έκλεψαν παρά μόνο προκάλεσαν φθορές κι ανακάτεψαν σπίτια. Τουλάχιστον τρία τέτοια κρούσματα υπήρξαν τις προηγούμενες δύο ημέρες σε Σαμικό, Επιτάλιο και Γαστούνη.

Στην πρώτη περίπτωση στο Σαμικό μπήκαν χρησιμοποιώντας αιχμηρό αντικείμενο, προκάλεσαν φθορές σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα αξίας 200 ευρώ και έφυγαν αφήνοντας στον ιδιοκτήτη τη «μαγάρα»… Στο ίδιο χωριό συνέβη την ίδια μέρα ακόμα μια διάρρηξη, χωρίς όμως ιδιαίτερα μεγάλης αξίας λεία.

Στο Επιτάλιο οι δράστες μπήκαν σε σπίτι, επίσης προκάλεσαν φθορές μικρής αξίας και μόλις αντιλήφθηκαν πως εκεί βρισκόταν μια γυναίκα που διέμενε σε αυτό τράπηκαν σε φυγή χωρίς να την απειλήσουν, αλλά και χωρίς να πάρουν τίποτα.
Στη Γαστούνη οι κλέφτες τα έκαναν όλα ρημαδιό σε σπίτι που μπήκαν. Κατάφεραν να τρυπώσουν από το φεγγίτη και μετά άρχισαν να ψάχνουν διαλύοντας τα πάντα. Στο τέλος έφυγαν και όταν ο ιδιοκτήτης επέστρεψε, αντίκρισε το χάος, αλλά όσο και αν έψαξε δεν βρήκε να λείπει κάτι.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο και σε μια περίπτωση στον Πλάτανο. Εκεί όπου οι κλέφτες μπήκαν προσεκτικά και ότι μετρητά υπήρχαν τα πήραν. Ξεκίνησαν με το ποσό των 45 ευρώ που βρήκαν σε κρεβατοκάμαρα και συνέχισαν με ένα τσαντάκι που ήταν κρυμμένο σε συρτάρι και πέρα από τα διάφορα προσωπικά έγγραφα και βιβλιάρια τραπεζικών που περιείχε πήραν και το ποσό των 4.000 ευρώ.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...