Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Κυλλήνη: Κορυφώνεται η κίνηση προς Ζάκυνθο – Κεφαλονιά


killini_mera.JPGΣήμερα αναμένεται να ταξιδέψουν και οι τελευταίοι πασχαλινοί ταξιδιώτες από το λιμάνι της Κυλλήνης, για τους δύο δημοφιλείς προορισμούς του Ιονίου, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.
killini_nixta.JPGΉδη από το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης λίγο μετά την λήξη της απεργίας της Πρωτομαγιάς, ουρές σχηματίζονταν στο λιμάνι από τους επιβάτες των ferry boat.

Η εικόνα παραμένει η ίδια σχεδόν σε όλα τα δρομολόγια τακτικά και έκτακτα που έχουν προγραμματιστεί για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες, ενώ εκτιμάται πως πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες «εξόδους» προς το Ιόνιο από την Κυλλήνη των τελευταίων χρόνων. Σε αυτό βοήθησε και ο καιρός πάρα πολύ αφού το φετινό Πάσχα θυμίζει Δεκαπενταύγουστο.

Βέβαια από την ερχόμενη Τρίτη, ο υδράργυρος θα επιστρέψει σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, όμως τίποτα δεν φαίνεται ικανό να χαλάσει αυτή την γιορτινή περίοδο.

Τα δρομολόγια όπως προαναφέραμε έχουν ενισχυθεί για να καλύψουν τη μεγάλη κίνηση, ενώ το ίδιο θα συμβεί και τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα για την επιστροφή των ταξιδιωτών.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...