Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Συνενώνονται σε Aνώνυμη Eταιρεία τα λιμάνια Κατακόλου και Κυλλήνης!


Τα λιμάνια Κατακόλου-Κυλλήνης μέσα από ενιαία δική τους λειτουργία, αναμένεται να αποκτήσουν πολύ σύντομα μια νέα δυναμική που θα μπορεί να εγγυηθεί την περαιτέρω σωστή λειτουργία τους και βεβαίως την ανάπτυξή τους.
Αυτό επισημάνθηκε κατά την επίσκεψη του Προέδρου της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων (ΡΑΛ) και πρώην πρύτανη του Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Κων/νου Μουντζούρη στην Ηλεία, η οποία παρέμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έδωσε το έναυσμα για να δρομολογηθούν εξελίξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μουντζούρης πραγματοποίησε συσκέψεις και στα δύο λιμάνια, ενώ είχε ιδιαίτερη συνομιλία τόσο με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης κ. Ανδρέα Κορομηλά, όσο και με τον πρόεδρο του αντίστοιχου Λιμενικού Ταμείου στο Κατάκολο κ. Δημ. Αποστολόπουλο.
Όπως τονίστηκε, πρόθεση και άμεση επιδίωξη της Ρυθμιστικής Αρχής Λιμένων είναι η συνένωση των δύο Ταμείων κάτω από το πρίσμα ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ως προς τη λειτουργία τους, κάτι που ο κ. Μουντζούρης έκρινε ως ιδιαίτερα θετικό και επωφελές για τον τόπο.
Σημειώθηκε εξάλλου στις συσκέψεις ότι δεν θα διαταραχθεί το εργασιακό καθεστώς, αφού οι υπάλληλοι θα παραμείνουν και με την Ανώνυμη Εταιρία, ενώ θα προσληφθούν και νέα άτομα που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...