Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωση προγράμματος 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού





Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης



Το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης παρουσίασε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης , κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου την οποία παραχώρησε  χθες σε εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.


Ο Δήμαρχος, πλαισιωμένος από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, Μουσικοσυνθέτη κ. Γιώργο Βούκανο και τα μέλη του “Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος” ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας αναδρομή στην περσινή - επιτυχημένη χρονιά του θεσμού που έλαβε την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και αξιολογήθηκε ως ένα από τα πέντε καλύτερα (από το ΥΠΠΟ) σε όλη την Επικράτεια.

«Φέτος το Φεστιβάλ του Δήμου μας ενδύεται τον μανδύα της Διεθνοποίησης», δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Αρβανίτης εστιάζοντας στον γεγονός ότι η περσινή πετυχημένη χρονιά είχε ως αποτέλεσμα πολλές διεθνείς παραγωγές να ζητούν την ένταξή τους στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού.
Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει φέτος 55 εκδηλώσεις και σε αυτό συμμετέχουν διεθνή σχήματα, Έλληνες καλλιτέχνες διεθνούς ακτινοβολίας, καθώς και οι τοπικοί σύλλογοι που παράγουν πολιτισμό και αποτελούν ζωντανό και δραστήριο  κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...