Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Σε “επαγρύπνηση” λόγω υψηλών θερμοκρασιών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                    Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως θα προκύψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.


Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Αρβανίτης, στα πλαίσια της υλοποίησης των αποφάσεων του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου, συναντήθηκε χθες με τους επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας των Λεχαινών και επικαιροποίησαν το πλαίσιο των δράσεων κατά την διάρκεια της άτυπης συνάντησης την οποία είχαν στο γραφείο του.

«Στην διάθεση  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας παραμένει η υδροφόρα του Δήμου μας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί άμεσα και εφόσον παραστεί ανάγκη», ανέφερε μεταξύ των άλλων ο Δήμαρχος, κ. Δημήτριος Αρβανίτης.

Επιπλέον, σε ετοιμότητα βρίσκεται και το μικρό πυροσβεστικό όχημα του Δήμου, προκειμένου και αυτό να συνδράμει το έργο της Π.Υ. στην περίπτωση που προκύψουν έκτακτες συνθήκες.

Για την προστασία των ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων από τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, γνωστοποιείται ότι όλοι οι κλιματιζόμενοι χώροι του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης (ΚΑΠΗ, Δημοτικά καταστήματα κ.λ.π.) είναι ανοικτοί και παραμένουν στην διάθεση των πολιτών, προκειμένου να βρουν καταφύγιο τις δύσκολες αυτές ημέρες κατά τις οποίες επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...