Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η παράλειψη του δημάρχου και η έκρηξη του βουλευτή στο Πούσι


arvanitis1Οι Αστυνομικές Αρχές της Ηλείας όπως επισημάναμε και σε άλλη ανάρτηση έχουν σημάνει "κόκκινο συναγερμό" για τα εγκαίνια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πύργο.
Όμως η πρώτη "έκρηξη" ήρθε στο Πούσι στην Αχλαδινή στο οροπέδιο της Φολόης κατά τη διάρκεια εκδήλωσης τιμής και μνήμης για την ένδοξη μάχη που έγινε εκεί επί Τουρκοκρατίας.

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς, στο χαιρετισμό του ξεκίνησε να αναφέρει τους φορείς που βρίσκονταν εκεί, αιρετούς και θεσμικούς και παρέλειψε να αναφέρει του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη.

Σκόπιμα ή από λάθος, αυτό δεν εξετάστηκε εκείνη την ώρα που ακολούθησε η "έκρηξη" του βουλευή. "Είσαι ανθέλλην" φώναξε μεταξύ άλλων προτάσσοντας το χέρι ο κ. Αρβανίτης, που αποχώρισε φωνάζοντας απο την εκδήλωση και κινήθηκε προς το χώρο που περίμεναν δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο.

Αργότερα αποχώρησαν όλοι μαζι με τα μέλη να φωνάζουν το γνωστό σύνθημα "Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή". Όλα αυτά παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας και δεκάδων αστυνομικών που βρίσκονταν διάσπαρτοι στο χώρο για το φόβο επεισοδίων.

Και αυτό γιατί αρχικά υπήρξε η πληροφορία πως δεν θα επέτρεπε ο δήμος σε μέλη της Χρυσής Αυγής να καταθέσουν στεφάνι.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...