Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης : Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης





Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                  Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Αντικατάσταση αγωγού ύδρευσης

 https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=1402a86caed35546&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1375106273738&sads=aBYNsVYChYoANId-dbc5pCsUZ2o
Στην αντικατάσταση τμήματος του αγωγού ύδρευσης που εκτείνεται απ’ το φράγμα μέχρι και το αντλιοστάσιο προχώρησαν συνεργεία του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατόπιν σχετικής εντολής του Δημάρχου κ. Δημητρίου Αρβανίτη για  άμεση αποκατάσταση του προβλήματος της υδροδότησης.


Τα συνεργεία του Δήμου, υπό την επίβλεψη του αρμοδίου αντιδημάρχου, κ. Παναγιώτη Κόλλια προχώρησαν στην αντικατάσταση του αγωγού σε μήκος 150 περίπου μέτρων, με στόχο να αποκατασταθεί το πρόβλημα της ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι κοινότητες του Μπορσίου, της Αετοράχης, της Δάφνης, της Αγίας Μαρίνας και των Αγίων Θεοδώρων, οι οποίες υδροδοτούνται από το φράγμα του Πηνειού.

Η αντικατάσταση του τμήματος του αγωγού, όπως επισημαίνεται από τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Κόλλια δίνει λύση, όχι όμως σε ορίζοντα πολλών ετών δεδομένου ότι  κατόπιν σχετικών γεωλογικών μελετών που έχουν γίνει, στην περιοχή λαμβάνουν χώρα καθιζήσεις και μάλιστα σε μεγάλη έκταση.

Το εν εξελίξει γεωλογικό φαινόμενο, αποτελεί ανοικτή απειλή.  Οπουδήποτε παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσουμε άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...