Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Πελόπιο: Ξημέρωμα θανάτου για 28χρονο σε τροχαίο (photos)


troxaio_pelop1

Επέστρεφε στο σπίτι του το ξημέρωμα και προσέκρουσε σε μια ελιά

troxaio_pelop2troxaio_pelop3troxaio_pelop4troxaio_pelop5Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 28χρονος από το Πελόπιο, σε τροχαίο που συνέβη στην παλιά εθνική οδό Πύργου - Τριπόλεως στο ύψος της διασταύρωσης Πουρναρίου.

Λίγα μέτρα πριν από το Πελόπιο, πριν φτάσει στο σπίτι του, ο 28χρονος, Βασίλης Θανόπουλος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε ένα δέντρο ελιάς, που ήταν πνιγμένο απο άλλους μικρούς κορμούς και βάτα.

Η απόσταση που διένυσε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο ήταν μικρή, η ταχύτητα μεγάλη και η πρόσκρουση στο δέντρο μοιραία για τον 28χρονο οδηγό. Το τροχαίο έγινε αντιληπτο απο διερχόμενο οδηγό στις 6,20 το πρωί και ερευνάται αν είχε συμβεί νωρίτερα και μέσα στο σκοτάδι δεν είχε καταλάβει κανείς κάτι.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο διασωστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μετά απο προσπάθεια οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν αναίσθητο τον 28χρονο οδηγό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πύργου.
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...