Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Ηλεία:Ο ΚΑΙΡΟΣ


Καμία πιθανότητα για φαινόμενα στα πεδινά τμήματα του νομού, για σήμερα  Παρασκευή

Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα περιορισμένες θα είναι τελικά οι συνθήκες αστάθειας με τις απογευματινές μπόρες να εντοπίζονται μόνο στις πολύ ορεινές περιοχές της νότιας Ηλείας. Οι συνθήκες αστάθειας είναι δύσκολα προβλέψιμες και σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σάββατο φαίνονται πιο ευνοϊκές συνθήκες, το οποίο θα το δούμε καλύτερα σε επόμενη προγνωση με νεότερα στοιχεία.
Την Παρασκευή 23/8, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά με πιθανότητα για λίγες τοπικές ασθενείς βροχές. Γρήγορα ο καιρός εκεί θα βελτιωθεί. Και πάλι, όμως, το μεσημέρι και το απόγευμα στα ημιορεινά - ορεινά οι νεφώσεις  θα πυκνώσουν και θα δώσουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία το πρωί στους 20 με 21oC στα πεδινά, 14 με 15oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι στους 30 με 31οC στα περισσότερα πεδινά, τοπικά 32 με 33οC κυρίως στα πιο εσωτερικά, 27 με 28oC στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο μεταβλητοί ασθενείς.

Καμία πιθανότητα, λοιπόν, για φαινόμενα στα πεδινά τμήματα του νομού, για σήμερα Παρασκευή, όπου ενδιαφέρει τους αγρότες σταφίδας του νομού. Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε συνεχώς με νεότερα στοιχεία.



Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 470 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
 
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...