Αχαΐα: Ένας νεκρός σε αιματηρή σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με αυτοκίνητο στην Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου! (νεότερο)

 
Nεότερη ενημέρωση 14:15
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ένα άτομο, που επίσης επέβαινε στο Ι.Χ. έχει τραυματιστεί σοβαρά, ενώ καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι επιβάτες του λεωφορείου και θα μεταφερθούν στον προορισμό τους με άλλο λεωφορείο που σπεύδει στο σημείο του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, φαίνεται το Ι.Χ. μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος θα ρίξει η έρευνα της Τροχαίας.
*φωτό από thebest.gr


Με αίμα αθώων ποτίστηκε ξανά η «Εθνική καρμανιόλα», καθώς ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά από μετωπική σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με Ι.Χ. αυτοκινήτου, η οποία σημειώθηκε στις 12:10 στο 165χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για λεωφορείο του ΚΤΕΛ Άρτας που κατευθυνόταν προς Πάτρα, ενώ το ΙΧ κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ι.Χ., με κατεύθυνση προς Αθήνα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αρτας, το οποίο είχε κατεύθυνση προς Πάτρα, με αποτέλεσμα να σφηνωθεί κάτω από το μεγάλο όχημα.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς η πίσω κολόνα του αυτοκινήτου έχει κοπεί και έχει περάσει στη θέση του συνοδηγού!
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του υπεραστικού λεωφορείου προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση και «έριξε» το όχημα στο πρανές του δρόμου.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας Τσαγρή, λίγο πριν από την παράκαμψη της Νέας Εθνικής Οδού για την πόλη του Αιγίου.
Πηγή: patrastimes.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ