Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ηλεία: Οικογενειακή υπόθεση η καλλιέργεια χασίς!


Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αρετή και τα Λεχαινά αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, τρεις ημεδαποί άνδρες (πατέρας και δύο γιοι) ηλικίας 54, 24 και 23 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από ενδελεχή έρευνά τους, εντόπισαν μέσα σε αποθήκη που βρισκόταν σε αγρόκτημα στην Αρετή Ηλείας έναν πλαστικό σάκο που περιείχε χλωρή κάνναβη συνολικού βάρους 1600 γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αγρόκτημα, όπου υπήρχαν καλλιέργειες καλαμποκιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην αραβοσιτοκαλλιέργεια, επτά δενδρύλλια κάνναβης ο καρπός των όποιων είχε πρόσφατα συγκομισθεί.
Επίσης στο αγρόκτημα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τμήμα κορμού από φυτό κάνναβης, μια ψαλίδα κλαδέματος και πέντε πλαστικά κυπελάκια φυτωρίου.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι καλλιεργητές των φυτών είναι οι τρεις ημεδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία των συλληφθέντων στα Λεχαινά Ηλείας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων τα εξής :
Ένα κυνηγετικό όπλο το όποιο ο 54χρονος κατείχε παράνομα.

Μια σφαίρα πολεμικού όπλου.
Τρία πλαστικά κυπελλάκια φυτωρίου και μια ψαλίδα κλαδέματος ίδια με αυτά που κατασχεθήκαν από το χώρο της φυτείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...