Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Έγκλημα στο Κερατσίνι - 45χρονος μαχαίρωσε 34χρονο σε καφετέρια


egkilmaΣτο χώρο της Χρυσής Αυγής ο δράστης - Το θύμα μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η αστυνομία για το φονικό στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από καφετέρια στην οδό Παναγή Τσαλδάρη.

Όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο 34χρονος έφτασε με τη φίλη του και ένα φιλικό του ζευγάρι στην καφετέρια όπου συναντήθηκε με την παρέα του δράστη.

Ένας 34χρονος άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 45χρονο αρχικά για το ποδόσφαιρό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο καυγάς επεκτάθηκε και στα πολιτικά και τότε ο 45χρονος μαχαίρωσε τον 34χρονο στο στήθος.

Το σημείο όπου δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα ο 34χρονος ΦΩΤΟ INDYMEDIA

Το σημείο όπου δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα ο 34χρονος ΦΩΤΟ INDYMEDIA
Το θύμα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Πριν υποκύψει στα τραύματά του, πρόλαβε να υποδείξει τον δράστη.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντίποσαν και συνέλαβαν τον δράστη. Κατά την ώρα της σύλληψης, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπ΄΄ιστηκε πάνω του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα ανήκει στον χώρο της Αριστεράς και ο δράστης στην Χρυσή Αυγή.

Ο νεκρός προέρχεται από εργατική οικογένεια. Τόσο ο πατέρας του, όσο και ο ίδιος είναι μέλη του συνδικάτου μετάλλου. Ο 34χρονος Π. Φύσσας ωστόσο τον τελευταίο καιρό λόγω της ενασχόλησής του με τη μουσική δεν ήταν ενεργό μέλος.

Το θύμα ήταν γνωστό ο Killah P και ασχολούνταν με τη ραπ μουσική. Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook.




Για χτύπημα με πολιτικά κίνητρα κάνουν λόγω τα σωματεία του Πειραιά που μιλούν που αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση: 


«Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση ... για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής».


Ολόκληρη η ανακοίνωση των σωματείων:
«Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής, χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στην βάρβαρη πολιτική.


Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει την δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και την σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.


Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν και να συμμετέχουν στην συγκέντρωση την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη στις 5.30 το απόγευμα στην Πλατεία Ζαρντέν (τριγωνάκι, πλ. Νίκης οδός Τσαλδάρη) στην Αμφιάλη.

 newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...