Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Παραλύει ο δημόσιος τομέας Τετάρτη και Πέμπτη


Με το μεγάλο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με τη συμμετοχή και των Πρωτοβάθμιων Σωματείων στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ, συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εκπαιδευτικοί της Ηλείας, αντιδρώντας στα μέτρα της κινητικότητας και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Την Τρίτη το πρωί οι τοπικές απεργιακές επιτροπές της ΕΛΜΕ πραγματοποίησαν τοπικές δράσεις, τόσο στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, όσο και στις υπόλοιπες πόλεις και χωριά της Ηλείας όπου υπάρχουν σχολεία.
Με απεργιακές συγκεντρώσεις και ενημερώσεις των μαθητών, των γονέων τους και των τοπικών κοινωνιών, συνέχισαν τον αγώνα τους «…για το δημόσιο σχολείο, για την αξιοπρέπεια, για την μόρφωση, για όλους τους μαθητές…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ν. Ηλείας Γιάννης Γιαννόπουλος, από το Κέντρο Αγώνα, στο 2ο Λύκειο Πύργου.
Σημείωσε μάλιστα ότι την Τρίτη, 2η ημέρα της απεργίας, η συμμετοχή ήταν εξίσου μεγάλη, αν και όχι καθολική, εκφράζοντας βέβαια την ευχή ότι την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία μπαίνει στον απεργιακό αγώνα και η ΑΔΕΔΥ, όλα τα σωματεία θα γίνουν μια γροθιά και θα δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.
Νάνσυ Σπυροπούλου
patrisnews.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...