Ηλεία: Ξεκινά η 79η Ιππική Έκθεση Aνδραβίδας! (VIDEO)


Ρεπορτάζ :Σάββατο 14/9/13
Με την παρουσίαση των ίππων ενώπιον της Ελλανοδίκου Επιτροπής και την επιλογής των καλύτερων, ξεκινά σήμερα το πρωί στο Ιππικό Κέντρο Ανδραβίδας η μεγάλη γιορτή των αλόγων, η 79η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας!

Η συμμετοχή των ιπποπαραγωγών από ολόκληρη την Ελλάδα ξεπέρασε και φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ από τη φετινή Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας θα «παρελάσουν» τα καλύτερα και γνησιότερα δείγματα όλων των γνωστών φυλών αλόγων, με την «τιμητική» τους να έχουν φυσικά αυτά της ντόπιας φυλής Ανδραβίδας.
Στις 7:30 σήμερα το απόγευμα η «σκυτάλη» περνά στα μέλη του Ιππικού Συλλόγου Ανδραβίδας «Κένταυροι» που μαζί με «φίλους» τους από ολόκληρη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν μια ξεχωριστή Ιππική Επίδειξη!
Οι εκδηλώσεις της Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας κορυφώνονται στις 11 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο του Ιππικού Κέντρου πάντα,  με τις απονομές των βραβείων, ιππικές επιδείξεις και άλλες εκπλήξεις.

patrisnews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ