Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τα πέντε άτομα που εξαπατούσαν ηλικιωμένους


geros

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους από την ΕΛ.ΑΣ.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των πέντε ατόμων, τα οποία συνελήφθησαν για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων κατά εξακολούθηση.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχης ζημίας που υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ, τετελεσμένη και σε απόπειρα και της απλής συνέργειας από κοινού στην παραπάνω πράξη τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Ειδικότερα, πρόκειται για τους:

Ζέρβα Δημήτριο του Ελευθερίου και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962, στη Βέροια Ημαθίας.



Ζέρβα Γεώργιο του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1983, στην Αθήνα.



Ζέρβα Ιωάννη του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε το 1987, στην Αθήνα.



Ζωγράφου Χριστίνα του Παναγιώτη και της Άννας, που γεννήθηκε το 1987, στην Αθήνα.



Scutelnicu Simona-Gabrilla του Constantin και της Olga, που γεννήθηκε το 1987, στη Ρουμανία.



Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9769851 και 210-9690800 του τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης και της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...