Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Στο χωριό μας το Νεοχώρι έγινε παρέλαση ?

 
Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν στο χωριό μας ,το Νεοχώρι γίνεται κάτι ,αν έχουμε κανένα περίεργο περιστατικό ,αν κάποιος θέλει κάποια βοήθεια ,αν έγινε κάποιο γεγονός που θα αναδείκνυε το χωριό μας ,αν κάποιος έχει κάνει μια επιτυχία μια πράξη άξια σεβασμού και που θα ήταν ότι καλύτερο για αυτόν και το χωριό μας ,αν ,αν ,αν ....

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ακόμα και παιδιά του δημοτικού ,παίζουν στα δάχτυλα το facebook και γενικότερα τους Η/Υ και δεν μπορούν να στείλουν στο neohorikillinis@gmail.com , e-mail γνωστό σε πολλούς ,να μην πω σε όλους, μια είδηση μια φωτογραφία ένα γεγονός να αναρτηθεί στο blog του χωριού μας ...
Χθες ίσως έγινε παρέλαση στο χωριό μας ...Λέω ,ίσως γιατί πουθενά δεν είδα και κανείς δεν μας έστειλε ,μια φωτογραφία από την παρέλαση των μαθητών  του νηπιαγωγείου ,του Δημοτικού και του Γυμνασίου Νεοχωρίου ..
Κανείς δεν είχε μια φωτογραφική μηχανή ???? Κανείς δεν τράβηξε μια φωτογραφία ?????????
Δεν είναι κακό να κάνεις και εσύ κάτι παρόμοιο ..ανεβάζεις το χωριό μας ..Και κυρίως ...
ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ...
Φίλος και συχωριανός μας που μένει στην Αθήνα προσφάτως μας είπε το παράπονό του (και δικαίως είναι παράπονο )ότι δεν αναρτούμε νέα για την ομάδα του χωριού μας τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ..
Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από τους ανθρώπους που δεν είναι εκεί κοντά στο χωριό ...Η απάντηση είναι ότι, δεν ξέρουμε, δεν μάθαμε ,δεν μας είπαν ,δεν μας ενημερώνουν  ...!!!!!!!!!!!!

Εκδηλώσεις ,εκδρομές του συλλόγου γίνονται ????? κάτι άλλο γίνεται ???
Δυστυχώς και από εκείνη την πλευρά ...ΑΠΑΞΙΩΣΗ !!!!
Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΊΤΩ !!!
Εκτός κι αν πληρώνουν κάθε πληροφορία και η τιμή είναι ακριβή ,τότε καλά κάνουν και δεν στέλνουν ...
Έχει παραγίνει το κακό της αποστροφής και της εμπάθειας προς το μέσον ενημέρωσης
του χωριού μας και των γύρω χωριών ,του blog neohorikillinis.blogspot.com ...
Αν κάποιος έχει κάποιο παράπονο να μας το πει ...

2 σχόλια:

stduce@gmail.com είπε...

ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ!!ΚΙ'ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΒΕΣΩ ΣΤΟ TWITTER ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΡΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ!!

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

chris77 είπε...

Γιάννη καλησπέρα όντως υπάρχει μια άγνια για το τι γίνεται στο χωριό μας , δυστυχώς για εμάς που ζούμε στην Αθήνα δεν έχουμε κάποια άλλη πηγή ενημέρωσης εκτός από το blog (που το υποστηρίζεις και πολύ καλά) γιαυτό θα πρέπει οι συνχωριανοί να βοηθήσουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν πολλά που θέλουμε να μαθαίνουμε, δυστυχώς δεν μπορούμε κάθε λίγο και λιγάκι να είμαστε κάτω και να γνωρίζουμε πράγματα. Πιστεύω οτι θα πρέπει να μας προβληματιστούμε όλοι για αυτό.
Να είστε όλοι καλά και με υγεία.

Κασσάρας Χρήστος.

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...