Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

“Προσκλητήριο” σε επιχειρήσεις για άνοιγμα στην ευρωπαϊκή αγορά




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                     Γραφείο Τυπου  



Δελτίο Τύπου
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=141daf442ebe7339&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1382427753551&sads=S0MEDmVkSMcodPcjnA7SiiXCVwQ

Να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να βρουν θέση σε νέες αγορές, να δημιουργήσουν ή και να αυξήσουν τις εξαγωγές των ποιοτικά ανώτερων ελληνικών προϊόντων, αποτελούν μερικούς απ’ τους στόχους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, ο οποίος απευθύνει πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις  να συμμετάσχουν στην 79η Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα Βερολίνου, η οποία θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 17-26 Ιανουαρίου 2014.

Η έκθεση αυτή, είναι η παγκοσμίως σημαντικότερη εκθεσιακή πλατφόρμα τροφίμων, ποτών και αγροτικών προϊόντων.
Η πρωτοβουλία του Δήμου, εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται απ’ τη Δημοτική Αρχή να «ρίξει γέφυρες» για τα ελληνικά προϊόντα-και δη τα προϊόντα της περιοχής-  στην ευρωπαϊκή και διεθνή αγορά με κυρίαρχο επιχείρημα την κοινή παραδοχή, ότι τα ελληνικά προϊόντα είτε είναι μοναδικά είτε έχουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τα ομοειδή, τα οποία παράγονται σε άλλες χώρες.
Για το λόγο αυτό, και για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων,  ο Δήμος αναλαμβάνει  τη δημιουργία των προσβάσεων με την εταιρεία που έχει αναλάβει την οργάνωση και υποστήριξη της ελληνικής συμμετοχής, καθώς και την παροχή αναλυτικής  πληροφόρησης σχετικά με την έκθεση αυτή, προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή επιχειρήσεων από τον τόπο μας.
Τα προϊόντα, που παρουσιάζονται στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα, ανήκουν στις εξής κατηγορίες: Προϊόντα τροφίμων, φρέσκα προϊόντα όλων των ειδών, μπύρα-κρασί-αλκοολούχα ποτά, κρέατα, θαλασσινά, τσάι-βότανα-μπαχαρικά, γαλακτοκομικά, γεωργικός και κηποτεχνικός εξοπλισμός, προμήθειες κήπου και θερμοκηπίου, συσκευές για την κουζίνα και το νοικοκυριό.
Οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου ν’ αντλήσουν αναλυτικές πληροφορίες, μπορούν να τηλεφωνούν τις εργάσιμες ώρες και ημέρες στο τηλέφωνο 2623.360.814  (υπεύθυνος Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Μάκης Μπεριάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...