Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Κυλλήνη: Παρ' ολίγον τραγωδία στο λιμάνι τη νύχτα – Αυτοκίνητο "τσούλησε" προς τη θάλασσα (photos)


limani1

Σώθηκε την τελευταία στιγμή άτομο με αναπηρία που επέβαινε στο όχημα

limani2limani3limani4Χάρη στις αγωνιώδεις προσπάθειες των κατοίκων και των ανθρώπων του λιμανιού της Κυλλήνης, σώθηκε ένας άντρας με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας από βέβαιο θάνατο. Το αυτοκίνητο που επέβαινε και βρισκόταν δίπλα στα κιόσκια των εισιτηρίων των ναυτιλιακών εταιριών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, «τσούλησε» προς τη θάλασσα και την τελευταία στιγμή «σκάλωσε» στην άκρη της προκυμαίας. Οι κάτοικοι έσπευσαν και μετά από μεγάλη προσπάθεια, έβγαλαν τον άτυχο άντρα από το αυτοκίνητο, το οποίο κατάφεραν να μην πέσει στο νερό.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ. Ο αλλοδαπός οδηγός το αυτοκινήτου μάρκας VW Golf, σταμάτησε δίπλα στα εκδοτήρια για Κεφαλονιά. Ξαφνικά, θαμώνες από την απέναντι καφετέρια, είδαν το αυτοκίνητο να κινείται προς τη θάλασσα, να φτάνει στην άκρη της προκυμαίας και τελικά να πέφτει προς τη θάλασσα. Σε ένα τσιμεντένιο «σκαλοπάτι» σταμάτησε το όχημα αλλά πλέον το μισό βρισκόταν στον αέρα πάνω από το νερό.

Μέσα στο όχημα σε κατάσταση πανικού, βρισκόταν ένας άντρας με κινητικά προβλήματα ανήμπορος να αντιδράσει. Οι κάτοικοι έτρεξαν προς το αυτοκίνητο, κατάφεραν να το συγκρατήσουν προτού πέσει στο νερό και να βγάλουν άμεσα τον άντρα που βρισκόταν μέσα.

Στη συνέχεια με τη συνδρομή και των αντρών του Λιμενικού, αναζητήθηκαν σχοινιά και ένα μεγαλύτερο όχημα για να τραβήξουν το αυτοκίνητο από εκεί. Τελικά μετά από περίπου μισή ώρα η βραδινή αυτή περιπέτεια στο λιμάνι είχε αίσιο τέλος.
Ο αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου και ο έλληνας επιβάτης του, αποφάσισαν μετά το σοκ που υπέστησαν να μη συνεχίσουν το ταξίδι τους, αλλά να επιστρέψουν στο σπίτι τους στον Πύργο.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...