Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Προφυλακιστέος ο πυγμάχος που σκότωσε τον 28χρονο Τ. Ντούπη από την Ηλεία


ntoupis

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο διαχειριστής του εστιατορίου

Όση ώρα οι συγγενείς του 28χρονου προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς χάθηκε o 28χρονος Τάσος Ντούπης από το Μαζαράκι Πηνείας, τη δική του εξήγηση για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Τάσου Ντούπη έδινε στην ανακρίτρια ο πρώην πυγμάχος από τη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι:

-Ήταν τυχαίο γεγονός, χωρίς να έχει πρόθεση να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Ήταν φίλοι με τον 43χρονο για 13 χρόνια και του ζήτησε να πάει στο μαγαζί να δει τι συμβαίνει, γιατί ο Ινδός ιδιοκτήτης δεν μιλάει καλά ελληνικά. Επειδή γνώριζε την 36χρονη γι αυτό κάθισε στο τραπέζι τους για να μιλήσουν. Πρώτος του επιτέθηκε ο 28χρονος και του έσκισε το μπουφάν. Τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και μετά ενεπλάκησαν και άλλα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί. Τον χτύπησαν και έφυγαν.

Λίγο αργότερα την πόρτα της ανακριτρίας πέρασε και ο διαχειριστής του εστιατόριου στην οδό Γερανιου. Φέρεται να παραδέχτηκε την οφειλή προς την 36χρονη κοπέλα αλλά ποτέ δεν έδωσε, όπως είπε, εντολή να χτυπηθεί ο άτυχος 28χρονος από το Μαζαράκι Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είναι ο σκληρός εργοδότης ούτε η 36χρονη η απλήρωτη εργαζόμενη, για να υπάρχει μπράβος και δολοφονία. Η 36χρονη ζήτησε εκβιαστικά 700 ευρώ αντί των 400 που της όφειλε. Δεν της τα αρνήθηκε, της είχε δώσει τρεις επιλογές για να πληρωθεί αλλά εκείνη παρέσυρε τους δύο φίλους της στο μαγαζί, που εκείνος δεν τους γνώριζε, προκειμένου να πετύχει το σκοπό της. Ο 39χρονος πήγαινε στο μαγαζί κάθε μέρα. Είναι 13 χρόνια φίλοι. Του είπε να πάει να δει τι συμβαίνει. Δεν του έδωσε καμία εντολή. Αντίθετα είχε πει στον Ινδό συνεργάτη του από την αρχή να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Μετά την απολογία ο πρώην πυγμάχος προφυλακίστηκε, ενώ ο διαχειριστής του εστιατόριου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...