Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αμαλιάδα: Νεκρός 32χρονος σε απίστευτο δυστύχημα στο Λατίφι (photos & video)

latiffi1
latiffi
latifi2

Προσέκρουσε σε πινακίδες σήμανσης και έπεσε σε χείμαρρο

latifi3latifi4
latifi5
latifi6Του Γιάννη Σπυρούνη

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Παρασκευής o 32χρονος Βασίλης Λιακόπουλος του Ανδρέα, από τον Καρδαμά, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ανετράπη μέσα στο ρέμα του Λατιφίου. Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 5,30 το απόγευμα και έγινε αντιληπτό από οδηγό που βρισκόταν πίσω στο δρόμο από τον 32χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βασίλης Λιακόπουλος κατευθυνόταν από τον Καρδαμά προς τον Λατίφι και μόλις πέρασε κάτω από την αερογέφυρα της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, άγνωστο πως, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε δύο μεταλλικές πινακίδες οδικής σήμανσης και κατέληξε σε παρακείμενο ρέμα από ύψος σχεδόν τεσσάρων μέτρων. Ο 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από τις πινακίδες και την πτώση του και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Οδηγός που ακολουθούσε, αντίκρισε το συμβάν, έσπευσε στο σημείο να βοηθήσει και κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Για αρκετή ώρα πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ επιχειρούσαν για να καταφέρουν να ανασύρουν νεκρό τον 32χρονο, μέσα από το ρέμα.

Πολύ γρήγορα όλο το χωριό μαθαίνοντας τα άσχημα νέα έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο νεαρός αγρότης από τον Καρδαμά, είχε χάσει με αυτό τον τρόπο τη ζωή του. Έκαναν λόγο για ένα φιλότιμο και εργατικό παλικάρι. Δύσκολο ήταν το έργο των αστυνομικών της Τροχαίας Αμαλιάδας που είχαν να ενημερώσουν την οικογένειά του για την τραγική αυτή κατάληξη. Ήταν παντρεμένος πριν λίγα χρόνια και ζούσε στο χωριό που κατάγεται η μητέρα του, ενώ οι γονείς του διαμένουν στην Αμαλιάδα.

Πρώτη ανάρτηση: 17:52 15/11
Τελευταία ενημέρωση: 01:17 16/11
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...