Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Άνετο "πέρασμα" από τη Φλωρεντία – "4x4" ο Ολυμπιακός!


Άνετο `πέρασμα` από τη Φλωρεντία – `4x4` ο Ολυμπιακός!

 Πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 70-62, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Σιένα, έκανε το 4 στα 4 στην Euroleague και επιβεβαίωσε πως αυτός είναι το.. αφεντικό στον όμιλο του. Τραυματίστηκε ο Σίμονς

 Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Σιένα 70-62 στο "Nelson Mandela Forum" με 70-62 και έφτασε τις 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην φετινή Ευρωλίγκα.

Η διαφορά των "ερυθρόλευκων" από την πρωταθλήτρια Ιταλίας ήταν πολύ μεγάλη –ειδικά μέσα στο "ζωγραφιστό"- και πήρε με μεγάλη ευκολία το "ροζ φύλλο" αγώνα. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα έφτασαν ακόμα και στο +17, κυριαρχώντας στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ωστόσο η έλλειψη συγκέντρωσης σε συνδυασμό με τη συγκινητική προσπάθεια της Σιένα, βοήθησαν στο να γίνει το παιχνίδι ντέρμπι στα τελευταία δύο λεπτά, με τους Ιταλούς να πλησιάζουν ακόμα και στους 4.  Μέχρι εκεί όμως καθώς οι βολές του Σπανούλη "φρέναραν" την Σιένα με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο τελικό 70-62. Ροτσέστι και Ίνγκλις με 13 έκαναν τη μεγαλύτερη ζημιά στην άμυνα των Πειραιωτών.

Μοναδική δυσάρεστα είδηση για τον Ολυμπιακό, ο τραυματισμός του Σέντρικ Σίμονς. Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε στον ώμο, στην διάρκεια της δεύτερης περιόδου και αμέσως αποσύρθηκε. Το ιατρικό τιμ που τον εξέτασε διέγνωσε πως έχει υποστεί εξάρθρωση αριστερής ωμοπλάτης και ασφαλώς δεν επέστρεψε στο ματς.

Δεκάλεπτα: 11-20, 23-36, 42-54, 62-70.

Σιένα (Κρέσπι): Βιτζιάνο 5, Χάντερ 6, Κούρνο 3, Ρότσεστι 13, Κάρτερ 4, Ρες 5, Όρτνερ 2, Χάκετ 6, Ίνγκλις 13, Γκριν 5.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 4, Λο 6, Ντάνστον 9, Σπανούλης 9, Περπέρογλου 8, Σλούκας 4, Σίμονς, Μπέγκιτς 9, Πρίντεζης 6, Μάντζαρης 6, Κατσίβελης, Λοτζέσκι 9.

Διαιτητές: Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία), Λάτισεβς (Λετονία), Λόπες (Πορτογαλία).

  NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...